VENDÉGEINK ÉLMÉNYEI

„Egy hetet töltöttünk Egyiptomban, ami színessé tette, az Virág és Pálma által szervezett emlékezetes delfinúszás, illetve a szafarizás, melynek szervezését is Nekik köszönhetjük!!!

Szuper egy hét volt, és Ők nagyban hozzájárultak ehhez a segítőkészségükkel, kedvességükkel!!!

Sok sikert kívánok Nekik a jövőben, és aki magyarként ellátogat Hurghadában és szeretne delfinezni, azoknak csak Őket ajánlom !!!!”  Kovács Gyula 2017.08.17.

„Július 25.-én vettünk részt egy túrán a lányokkal, hihetetlen élmény volt a delfinekkel az élőhelyükön találkozni. Bármikor szívesen elmennénk még egyszer.
A lányok nagyon kedvesek imádják a delfineket és nekem nagyon úgy tűnt, hogy a delfinek is szeretik Őket :) Köszönjük nektek: Pálma és Virág „  Tőke Zsófia 2017.08.04
 
„Felejthetetlen 3 az 1-ben túrán vettünk részt Virággal és Pálmával! Minden a hajnali hajókázással kezdődött a Vörös-tengeren. Ennek fényét emelte a csodálatos napfelkelte. A korona pedig a több mint 30 játékos delfint számláló csapat volt, akik egy órán át a pajtásaink lehettek. Erre nincsenek szavak! Úgy éreztem, hazaértem! Azóta is határtalan boldogságot érzek, mikor rájuk gondolok! Örök emlék! Köszönjük” Vadas Lívia 2017.08.24.
„Mai napon voltam a kis csipet csapattal delfinezni:) Hihhetetlenül nagy élményben volt részem! Szívből ajánlom mindenkinek Virág és Pálmi duóját, érdemes megtapasztalni,milyen egy hozzáértő brigáddal delfineket keresni :) köszönök szépen mindent !♡♡”
Buksy Szalai Éva „2017.09.17.
 
„Első komolyabb tengeri úszásom volt. Hihetetlenül jól éreztem magam és igazi örök emlékeket szereztem. Még biztosan találkozunk! „ Gregory Deer „2017.09.17.
„Kedves Pálma és Virág! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és a fantasztikus túrát, amin egy hete részt vettünk. Már itthon vagyunk és amikor megkérdezik milyen volt Hurghada, akkor annyit mondunk: "Úsztunk delfinekkel!". Csatolok egy rövid videót és a jobban sikerült képeket, idővel majd lesz hosszabb is! Hatalmas élményvolt! „Herman Gábor 2017.08.24.
https://www.youtube.com/watch?v=B60gxqhb5is
https://goo.gl/photos/kCZCcp1YHvXL23T29
https://goo.gl/photos/14HWRthcvrwQEfFu8
"Szeptember 19-én mentünk Pálmával és Virággal Satayára. Sok helyen voltunk már Egyiptomban, álltunk a piramison, sétáltunk a karnaki romok között, úsztunk a Blue Hole-ban, de ez a delfinúszás volt a legnagyobb élményünk mind közül. Ezer köszönet a szervezésért és a kedves, közvetlen vezetésért. Nagyon sok sikert kívánunk Nektek, reméljük úszunk még együtt a delfinekkel!" Gyapalyi János
https://www.youtube.com/watch?v=VJ1t9AZQUA8
"Október 18-25 között nyaraltunk a Makadi öbölben. Pàlmàval voltunk delfinúszàson és Paradise Islanden. Mindkettő felejthetetlen csodàlatos élmény volt. Pàlma rendkîvüli làny, aki beszél a delfinekkel és azok szeretik őt. Szívből ajànlom mindenkinek aki Egyiptomba megy. Mégegyszer nagyon köszönünk mindent. Reméljük még talàlkozunk." Bárány Gabriella
 
"Még az ősszel voltunk a lányokkal egy hurghadai hajóúton, hol szerencsére delfinekel is találkoztunk, bár a szeles időjárás miatt nem annyival, mint mások. Viszont így se lehet okunk panaszra. Olyan volt mint egy magán hajóút. Mi voltunk hatan vendégek, a csajok plusz a személyzet, így nem volt tolongás a hajón. Reggel korán indultunk a kikötőből és több helyen is megálltunk, folyamatosan a horizontot figyeltük, hátha felbukkannak a delfinek. Ez kétszer meg is történt, nagyon különleges élmény volt a természetes élőhelyükön látni őket. Elmentünk egy korallzátonyhoz, ami miatt már megérte elmenni, mert szinte olyan volt, mintha a karibi térségben lettünk volna. A késő délutáni órákban értünk vissza, tele élményekkel, videókkal fényképekkel. A személyzet kedves, figyelmes volt a hajón, semmire nem lehetett panasz! Másnapra megbeszéltük a lányokkal, hogy körbevezetnek minket a város azon részén, ahova nem nagyon járnak turisták. Olyan boltokban, piacok étteremben voltunk ahova csak a helyiek járnak, így a töredékét fizettük mint máshol. Nagyon szépen köszönünk minden. Bátran ajánlom őket mindenkinek!" Gelencsér András
"Köszönjük a fantasztikus élményt, a különleges delfines kalandot! A remek szervezésnek köszönhetően felejthetetlen napot tölthettünk a tengeren, együtt úszhattunk a delfinekkel, megismerhettük szokásaikat, megfigyelhettük különleges természetüket. Minden percét élveztük, köszi! 😍🐬" Zsuzsa
"Két fantasztikus napot töltöttünk Szabó Pálmával a satayai korallzátonynál. Sok -sok vadon élő delfinnel úsztunk, játszottunk együtt és szereztünk életre szóló élményeket.
Ha azt mondjuk, hogy van lovakkal 'suttogó', akkor Pálma a delfinekkel suttogó cím birtokosa .💓 Profi ezen a területen és büszke vagyok immár a barátságára.
Mivel tudom, hogy sokan közülünk szeretnének ilyen programon részt venni-elhatároztam, hogy megosztom pontról pontra ennek a két napos, kint, a nyílt vízen -hajón alvós programnak a menetét.
Ne legyen visszatartó erő az ismeretlen !😊
Pálma nevére és tevékenységére a fb-on találtam. A sok beszámoló, kép és videó mellett az is nagyon szimpatikus volt, hogy soha nem olvastam tőle egyetlen negatív szót se más szervezőkről..
İndulás előtt pár héttel vettem fel vele a kapcsolatot messengeren. Küldött videót és két lehetséges időpontot.- Amelyikre rábólint a lelketek - mondta.... Így lett..
Mindent megbeszéltünk, beleértve egészségügyi kérdéseket /vérnyomás, cukorbetegség, szédülés stb/ úszni tudás, tengeri betegség....
İndulás előtt még arra is figyelmeztetett,hogy ne számítsunk reggeli csomagra mert az ETİ nem engedi, hogy a Sunwing Makadi, külső szervezők programjai esetén reggeli csomagot adjon. Ez elég hihetetlen, mondhatni "pitlák" dolog, de tényleg így van... Mondtam is "az ETİ én vagyok Mohinak" ,hogy írja már le...ugyanis az ászf-ben ezt valahogy nem láttam... (persze,hogy nem írta le..... csak vagdalkózott sebaj úgysem a 2banán 1zsemléről szólt a story- vettünk kaját a Carrefourban....
A Makadi öböltől kb 400km Hamata, az indulási kikötő.
Hajnal 3.00-kor jött értünk Mr Mohamed Erfan, aki immár nyugalmazott ezredes, kiválóan beszél angolul, ő vitt el minket El Quseir-ig. İtt várt minket Pálma a búvár cég kisbuszával. Marsán csatlakozott hozzánk még két család. Reggel 8 körül értünk Hamata kikötőjébe, ott várt minket a hajó.
A hajó egy búvár igényekhez alakított négyszintes jacht. Alul 8 kabin, mindegyikhez külön fürdőszoba. A középső szinten van a szalon ahol kb. 20 fő tud egyszerre étkezni. (Természetesen mindenütt van klíma.) Ezen kívül van még az emeleti terasz és fölötte még egy szint.
Gyors bepakolás után, indulás és 2óra hajóút a korallzátonyhoz.
Amint odaértünk, horgonyt le, átöltözés és motorcsónakkal irány a "pálya".
Pálma mellé kaptunk egy snorkel guide-ot Mohamed Sayed személyében. A tenger tele delfinekkel, mintha minket vártak volna....Jöttek minden irányból....játszottak, hancúroztak, tőlünk karnyújtásnyira....💓💝 alig hittem el, hogy mindez velünk történik..Láttunk delfin babákat....szerelmes..szexelős delfineket, ugráltak nagyokat....mi pedig boldogan úsztunk velük....kb 2órán át,majd jött a motorcsónak és visszavitt minket a hajóra.
Az ebéd svédasztalos, nagyon finom ételekkel....sok saláta, csirke és hal, gyümölcsök... A szakács kiválóan értette a dolgát.
Rövid szieszta, majd irány vissza a víz...ott folytattuk, ahol abbahagytuk.....imádtam minden percét....
Este vacsora után, gyönyörködtünk a napnyugtában.... majd a csillagos égboltban.....felettünk az Andromeda köd.... ott aludtunk el a szabad ég alatt a teraszon...
Hajnalban sikerült napkelte előtt ébredni és a felbukkanó első napsugarat elkapni.....ha csak ennyi lett volna, ezért is megérte 💗
Reggeli előtt ismét kimentünk delfin barátainkhoz úszni egyet és elköszönni.
Visszafelé a hajóúton megálltunk félúton egy másik korallzátonynál sznorizni, és itt ebédeltünk ismételten nagyon finomat.
Hamata kikötőből ismét kisbusszal tettük meg az utat El Quesirig. İtt már várt minket Mr Mohamed Erfan. Este 21.30-ra értünk vissza a Sunwing-be.
Nagyon köszönjük Pálma a profi szervezést ! Csodálatos, életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak, és természetesen már tervezzük a következő utat Veled!
Mindenkit arra bíztatok, hogy ha kedvet érzel elindulni, találkozni és együtt úszni a delfinekkel, bátran tegyétek meg ! Életre szóló élményekkel gazdagodtok! Remélem, sokatoknak tudtam eddig fel nem tett kérdéseitekre válaszolni. 💓😊" Kató